Help geen geld

Volwassenen en geldzaken

mrt17

Op je eigen huis besparen

Categorieën // Volwassenen en geldzaken, Geld besparen

Sommige bespaar mogelijkheden geven al binnen een jaar rendement

Op je eigen huis besparen

Na verloop van tijd is uw huis ingericht en volledig voorzien van alle gemakken. Het is tijd om te kijken naar hoe u kan besparen op uw huis, een mogelijkheid waar u veel rendement uit kan halen is het isoleren van uw huis. Isoleren is investeren met als gevolg een besparing op maandlasten. Sommige isolatie mogelijkheden geven al binnen een jaar rendement, hieronder een opsomming van enkele vormen van isolatie.

feb23

Spaargeld over? Ga eens beleggen!

Categorieën // Volwassenen en geldzaken, Geld besparen

Obligaties of spaarrekeningen hebben vaak een lagere opbrengst dan aandelen

Spaargeld over? Ga eens beleggen!

Er zijn veel instanties waar je een beleggingsrekening kunt openen en direct kunt beginnen met beleggen. Gespecialiseerde bedrijven zoals Alex.nl en Binck.nl helpen u daarbij. Maar bij je eigen spaarbank kun je ook een effectenrekening openen, denk hierbij aan de ABN Amro en ING Bank. Ga niet zomaar beleggen als u niet precies weet welke aandelen u een gunstig rendement op kunnen leveren. Hieronder volgen een aantal tips voor beleggen.

feb02

Geld management voor volwassenen

Categorieën // Volwassenen en geldzaken, Geld besparen

Spaarboekje versus internetrekening

Spaarboekje verus internetrekening

Als volwassenen gaat u al een aantal jaar mee en zal het financiële plaatje van u al aardig goed draaien. Toch is er altijd een kans om dit te verbeteren, samen met help geen geld kan u ervoor zorgen meer spaargeld over te houden aan het einde van de maand.

Hoewel in economisch mindere tijden elke euro telt, zou men ook aan sparen moeten denken. En wie tóch in staat is enkele euro´s opzij te leggen, wil natuurlijk dat zijn zuur verdiende geld ook wat opbrengt en niet door belasting en inflatie wordt aangetast en opgegeten. Het ouderwetse spaarboekje zie je alleen nog bij oudere conservatieve spaarders. Wij hebben voor u de voordelen van internetsparen op een rij gezet.