Help geen geld

Sparende studenten

mei04

Extra geld binnenhalen

Categorieën // Sparende studenten, Geld besparen

Extra geld verdienen zonder ervoor te werken, dat is toch heerlijk?

Toch wat extra geld verdienen zonder ervoor te werken, dat is toch heerlijk? Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden en wie inventief is zal er ongetwijfeld nog meer kunnen vinden.


Verkopen/kopen

  • Via marktplaats kan je eigenlijk alles verkopen of kopen, hier moet je gebruik van maken! Je heb ongetwijfeld nog allemaal oude *kuch*troep spullen die andere mensen erg nuttig vinden! Geloof het of niet elk dekseltje past op een potje probeer dus maar eens wat op marktplaats te zetten.

  • Kopen werkt ook goed op marktplaats dit is vaak vele malen goedkoper dan een nieuw ps3 spel uit de winkel en ze zijn echt precies hetzelfde.

Studeren kost veel geld. Wil je weten hoeveel geld je kunt je kunt lenen en hoeveel studieschuld je hebt? Dat kan via deze website over studiefinanciering: www.duoinloggen.nl

apr29

Studenten en sparen lukt vaak niet

Categorieën // Sparende studenten, Geld besparen

Bezuinigingen net als de overheid

Studenten en sparen lukt vaak niet

Toch is het niet onmogelijk ondanks de crisis in je portemonnee. Help geen geld gaat samen met je kijken naar de mogelijkheden om aan het einde van de maand wat geld over te houden voor wat extra biertjes in de bar. De opties zijn vaak meer voor de hand liggend dan je denk.

Dat lijkt ons een beetje overdreven, in sommige dingen hoef je niet te overdrijven om toch een positief effect te krijgen. Wat we gaan doen is kijken naar de kosten die je maakt en vooral spaartips geven over hoe je heel simpel een hoop geld in je zak kan houden.

mei12

Studentenlening aanvragen

Categorieën // Sparende studenten

Wanneer sparen niet lukt, dan is een studentenlening misschien een uitkomst?!

Het kan zijn dat het al onmogelijk is om naast je studie geld te verdienen, laat staan te sparen! Een slimme studentenlening zou dan eventueel uitkomst kunnen bieden. Zo’n studentenlening aanvragen gaat makkelijker dan je denkt. Maar pas op! Er zijn wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen.