Help geen geld

Spaartips

dec19

Spaartips voor een hogere rente

Categorieën // Spaartips

Een hoge rente wilt iedereen. Helaas gaan de spaarrentes op spaarrekeningen steeds verder omlaag. Daarbij de inflatie meegerekend en het sparen kost meer dan dat het oplevert. Het is niet onmogelijk een hogere rente te ontvangen. Heeft u wel eens aan een deposito gedacht? U zet uw geld voor een bepaalde periode vast en in ruil daarvoor krijgt u een hogere vast staande rente.

mei17

Besparen op kosten mobiele telefoon

Categorieën // Spaartips

De telefoonabonnementen lijken steeds duurder te worden en de consument betaalt de hoofdprijs voor een nieuwe mobiele telefoon en het gebruik van dit toestel. Wanneer men op zoek is naar een nieuw toestel of wanneer het huidige abonnement afloopt is het belangrijk om op bepaalde punten te letten zodat men een hoop zal besparen in de kosten van de mobiele telefoon.

okt08

Spaartips op vakantie

Categorieën // Spaartips

Je wilt op vakantie, maar wilt niet teveel besteden? Probeer dan nu de vakantie bespaartips!

Het is altijd leuk om op vakantie te gaan, maar je hebt er niet altijd veel geld voor. Je kunt er dan voor kiezen om voor een vakantie te sparen, je kunt iedere maand geld opzij zetten en dan aan het einde van het jaar met je spaargeld op vakantie gaan. Je kunt ook een goedkope vakantie zoeken en op deze manier geld besparen als je op vakantie gaat. Denk eens aan een last minute vakantie, dit scheelt al veel in de kosten.

okt08

Spaartips energieverbruik

Categorieën // Spaartips

Energie verbruiken doen we allemaal ,maar we kunnen veel kosten besparen als we zuiniger omgaan met energie!

Helaas gaan we niet allemaal bewust om met onze apparaten. Steeds vaker hebben mensen een hoge energierekening, de tv blijft aanstaan als ze niet thuis staan en andere apparaten worden strand by gezet. Maar ook dit kost stroom. Dit is dus spaartip nummer één om er voor te zorgen dat het energieverbruik naar beneden gaat. Als je laptop een goede accu heeft, dan kun je wanneer de accu vol is hem uit de oplader halen en alleen werken op de accu. Ook hier bespaar je veel geld mee.

okt08

Spaartips om meer te sparen

Categorieën // Spaartips

Wil je meer geld sparen? Probeer dan nu welke tips het beste bij jou passen.

Geld sparen kan op verschillende manieren, maar niet alle spaartips helpen bij iedereen. Het is daarom goed om te kijken welke spaartips het beste bij jou passen en deze tips kun je dan toepassen in de praktijk. De belangrijkste manier om geld te kunnen sparen is dat je om leert gaan met geld. Bekijk de vaste lasten en bekijk de inkomsten, kijk wat je over houdt en zorg dat je een deel van dat geld gaat sparen. Bang er toch aan de komen? Neem een spaarrekening.

aug24

Spaartips voor de slimme spaarder

Categorieën // Spaartips

De beste spaartips

Spaartips voor de slimme spaarder

Help geen geld heeft de beste spaartips voor jou in de aanbieding. Volg de spaartips op en je bent verzekerd van een besparing op je maandelijkse uitgaven. Denk eens na wat je allemaal wel niet kan kopen van dat geld!

Hieronder vind je de top 10 spaartips van helpgeengeld.nl heb je zelf nog een top spaartip toe te voegen twijfel dan niet en laat het ons weten!