Help geen geld

Schulden aflossen

okt04

Schuldsanering

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Schuldsanering, het is de oplossing om uit de schulden te komen.

Het kan zijn dat de schulden te hoog zijn geworden. Als dit het geval is bij jou zou je een beroep kunnen doen op de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. De naam die hiervoor ook wel wordt gebruikt is de WSNP. Het is een vorm van hulpverlening die er voor gaat zorgen dat alles voor je op een rijtje wordt gezet, er wordt ook een betalingsplan voorgesteld waar jij je dan aan moet houden. Meestal is het een Kredietbank die dit samen met je gaat bekijken.

okt04

Wet schuldsanering natuurlijke personen, WSNP

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Doe een beroep op de Wet schuldsanering natuurlijke personen, ook zij kunnen je helpen!

Je kunt een beroep doen op de WSNP, maar hier horen regels bij. Als je eenmaal toe bent gelaten bij de WSNP dan zal dit een traject worden van ongeveer drie tot vijf jaar. Er zijn regels waar je jezelf altijd aan moet houden, hierbij kun je denken aan belangrijke informatie verstrekken aan je bewindvoerder. Het is belangrijk dat je meewerkt en alle informatie die je hebt of binnenkrijgt tijdens het traject ook meteen doorspeelt. Op deze manier kunnen de problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

aug16

Hoe lost u schulden af

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Hoe lost u schulden af

Niemand wil geld schuld hebben bij een vriend, bank, instantie of werkgever. Soms ontkomt u er niet aan en zit u met een schuld opgescheept. Hieronder vindt u de belangrijkste tips om zo snel mogelijk van de schuld af te komen. In de toekomst zullen wij deze pagina aanvullen met nog meer feiten over het aflossen van schulden.

Tips voor schulden af te lossen

  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Stel terugbetaling niet uit
  • Praat met uw werkgever
  • Het is bewezen, schuld maakt ziekte
  • Zoek professionele schuldhulp
  • Wijs deurwaarders niet de deur
  • Wees eerlijk naar de deurwaarder
  • Werk altijd mee aan een regeling
  • Betaal alleen als dat gaat
okt04

Schuldsanering aanvragen

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Schuldsanering, vraag het nu aan en ervaar de voordelen om snel uit de schulden te zijn!

Het aanvragen van schuldsanering doe je alleen maar als je de schulden niet af kunt lossen. Het is belangrijk dat je de tijd krijgt om alles op een rijtje te zetten, maar niet alle schuldeisers werken hier altijd aan mee. Het is daarom goed om te kijken welke mogelijkheden er zijn om schuldsanering aan te vragen, de kredietbank kan je hier prima bij helpen. Als je geen geld hebt is het lastig om de schulden af te lossen, daarom kan een helpende hand geen kwaad.

sept06

Schuldhulp

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Schuldhulp is een goede oplossing als je in de schulden zit.

Als je schulden hebt is het belangrijk dat je deze schulden gaat aflossen. Nog beter is het als je schulden kunt voorkomen, maar helaas kan dat niet altijd. Als je schulden hebt kun je het beste proberen deze zo snel mogelijk terug te betalen. Kom je er alleen niet uit? Maak dan gebruik van schuldhulp. Er zijn professionals die jou kunnen helpen om van de schulden af te komen. Ze gaan er samen met jou voor zorgen dat je de schulden af gaat lossen.

okt04

Kwijtschelding schuld

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Een schuld kan worden kwijtgescholden. Het is ideaal als dit gaat gebeuren bij jouw schulden!

Het kan zijn dat je schulden hebt die kunnen worden kwijt gescholden. In de eerste instantie ben je van plan schulden af te lossen, dit zou je kunnen doen met je spaargeld. Je wilt veel geld sparen en als je schulden hebt kun je deze aflossen. Toch zijn er situaties waarin sparen niet mogelijk is en de schulden hogerop lopen. Schakel daarom altijd hulp in zodat er kan worden gekeken of dat je recht hebt op het kwijtschelden van schulden.

okt04

Schulden afkopen

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Je kunt de schulden afkopen, dit kan er voor zorgen dat je weer zonder zorgen kunt leven.

Het afkopen van schulden wordt niet zo vaak gedaan. Het zou betekenen dat je de schuld die je hebt in een keer terug gaat betalen om zodoende van de schuld af te zijn. Je zou met de schuldeiser dan om de tafel kunnen gaan zitten om tot een vast bedrag te komen dat je ineens terug moet betalen, maar is dat mogelijk? Je moet eens nagaan dat je schulden hebt en dan niet ineens een groot bedrag op kunt hoesten.