Help geen geld
feb02

Geld management voor volwassenen

Categorieën // Volwassenen en geldzaken, Geld besparen

Spaarboekje versus internetrekening

Spaarboekje verus internetrekening

Als volwassenen gaat u al een aantal jaar mee en zal het financiële plaatje van u al aardig goed draaien. Toch is er altijd een kans om dit te verbeteren, samen met help geen geld kan u ervoor zorgen meer spaargeld over te houden aan het einde van de maand.

Hoewel in economisch mindere tijden elke euro telt, zou men ook aan sparen moeten denken. En wie tóch in staat is enkele euro´s opzij te leggen, wil natuurlijk dat zijn zuur verdiende geld ook wat opbrengt en niet door belasting en inflatie wordt aangetast en opgegeten. Het ouderwetse spaarboekje zie je alleen nog bij oudere conservatieve spaarders. Wij hebben voor u de voordelen van internetsparen op een rij gezet.

jan18

Hoe ga jij geld besparen met de spaartips van helpgeengeld.nl

Categorieën // Help geen geld

Sparen kan iedereen, durf jij het?

Hieronder is een voorbeeld te zien van wat de spaartips op helpgeengeld.nl jou gaan opleveren. Namelijk een hoop meer geld in kas, meer leuke uitstapjes per maand en uiteraard mag je jezelf ook wat vaker verwennen met een leuk cadeautje.

apr29

Studenten en sparen lukt vaak niet

Categorieën // Sparende studenten, Geld besparen

Bezuinigingen net als de overheid

Studenten en sparen lukt vaak niet

Toch is het niet onmogelijk ondanks de crisis in je portemonnee. Help geen geld gaat samen met je kijken naar de mogelijkheden om aan het einde van de maand wat geld over te houden voor wat extra biertjes in de bar. De opties zijn vaak meer voor de hand liggend dan je denk.

Dat lijkt ons een beetje overdreven, in sommige dingen hoef je niet te overdrijven om toch een positief effect te krijgen. Wat we gaan doen is kijken naar de kosten die je maakt en vooral spaartips geven over hoe je heel simpel een hoop geld in je zak kan houden.

okt08

Spaartips om meer te sparen

Categorieën // Spaartips

Wil je meer geld sparen? Probeer dan nu welke tips het beste bij jou passen.

Geld sparen kan op verschillende manieren, maar niet alle spaartips helpen bij iedereen. Het is daarom goed om te kijken welke spaartips het beste bij jou passen en deze tips kun je dan toepassen in de praktijk. De belangrijkste manier om geld te kunnen sparen is dat je om leert gaan met geld. Bekijk de vaste lasten en bekijk de inkomsten, kijk wat je over houdt en zorg dat je een deel van dat geld gaat sparen. Bang er toch aan de komen? Neem een spaarrekening.

okt04

Kwijtschelding schuld

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Een schuld kan worden kwijtgescholden. Het is ideaal als dit gaat gebeuren bij jouw schulden!

Het kan zijn dat je schulden hebt die kunnen worden kwijt gescholden. In de eerste instantie ben je van plan schulden af te lossen, dit zou je kunnen doen met je spaargeld. Je wilt veel geld sparen en als je schulden hebt kun je deze aflossen. Toch zijn er situaties waarin sparen niet mogelijk is en de schulden hogerop lopen. Schakel daarom altijd hulp in zodat er kan worden gekeken of dat je recht hebt op het kwijtschelden van schulden.

juli01

Kleedgeld

Categorieën // Zakgeld en kinderen, Geld besparen

Voor u als ouder heeft dat ook voordelen!

Kleedgeld

Ooit zullen uw kinderen financieel op eigen benen willen staan. Maar daar is eerst oefening voor nodig! Zakgeld is daarvoor heel geschikt, om ze met grotere bedragen te leren omgaan geeft u kleedgeld. Voor u als ouder heeft dat ook voordelen: u weet precies wat u aan kleding voor uw kinderen kwijt bent en het kan nogal wat discussies over aankopen schelen!

Wanneer kleedgeld?

Kinderen vanaf een jaar of twaalf, dertien kunnen vaak al goed de verantwoordelijkheid voor hun eigen kledingbudget dragen. Natuurlijk kunt u in het begin een handje helpen, bijvoorbeeld door samen een overzicht te maken van wat nodig is, wat dat ongeveer zal kosten en wanneer het moet worden aangeschaft.

aug24

Spaartips voor de slimme spaarder

Categorieën // Spaartips

De beste spaartips

Spaartips voor de slimme spaarder

Help geen geld heeft de beste spaartips voor jou in de aanbieding. Volg de spaartips op en je bent verzekerd van een besparing op je maandelijkse uitgaven. Denk eens na wat je allemaal wel niet kan kopen van dat geld!

Hieronder vind je de top 10 spaartips van helpgeengeld.nl heb je zelf nog een top spaartip toe te voegen twijfel dan niet en laat het ons weten!

mei12

Studentenlening aanvragen

Categorieën // Sparende studenten

Wanneer sparen niet lukt, dan is een studentenlening misschien een uitkomst?!

Het kan zijn dat het al onmogelijk is om naast je studie geld te verdienen, laat staan te sparen! Een slimme studentenlening zou dan eventueel uitkomst kunnen bieden. Zo’n studentenlening aanvragen gaat makkelijker dan je denkt. Maar pas op! Er zijn wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen.

okt04

Schulden afkopen

Categorieën // Schulden aflossen, Help schulden

Je kunt de schulden afkopen, dit kan er voor zorgen dat je weer zonder zorgen kunt leven.

Het afkopen van schulden wordt niet zo vaak gedaan. Het zou betekenen dat je de schuld die je hebt in een keer terug gaat betalen om zodoende van de schuld af te zijn. Je zou met de schuldeiser dan om de tafel kunnen gaan zitten om tot een vast bedrag te komen dat je ineens terug moet betalen, maar is dat mogelijk? Je moet eens nagaan dat je schulden hebt en dan niet ineens een groot bedrag op kunt hoesten.

<<  1 2 3 [4