Help geen geld

Help geen geld

jan10

Help geen geld

Categorieën // Help geen geld

Geld maakt niet gelukkig maar zorgt wel voor minder zorgen.

Help geen geld

Iedereen maakt het wel eens mee in zijn leven, geen geld om iets leuks te ondernemen of net niet genoeg om dat te kopen wat je al zo lang wil hebben. Toch kan je door een aantal veranderingen in je leven al snel een hoop geld besparen, van dat geld kan je dan vaker een uitstapje maken of iets leuks voor jezelf kopen. Vaak hebben deze veranderingen niet eens effect op je huidige leven en is het eigenlijk pure verspilling maar weet je niet beter omdat het een routine is geworden. Tegenwoordig zie je overal bezuinigingen en tekorten maar zijn mensen hiervan niet vaak zelf de oorzaak?

Op de website van helpgeengeld.nl kan je alles vinden over hoe jij simpel en snel geld kan besparen waardoor jij wat ruimer bij kas kan zitten. Of je nu zakgeld, uitkering, studiefinanciering, salaris of een andere inkomstenbron hebt overal is mee te sparen om zo meer over te houden van het vaak toch al krappe budget voor leuke activiteiten.

jan18

Hoe ga jij geld besparen met de spaartips van helpgeengeld.nl

Categorieën // Help geen geld

Sparen kan iedereen, durf jij het?

Hieronder is een voorbeeld te zien van wat de spaartips op helpgeengeld.nl jou gaan opleveren. Namelijk een hoop meer geld in kas, meer leuke uitstapjes per maand en uiteraard mag je jezelf ook wat vaker verwennen met een leuk cadeautje.

Spaartips

  • Koop nieuwe kleding pas in de sale/uitverkoop, dan loop je net als alle andere mensen in dezelfde dure kleding alleen dan voor de helft van de prijs en dat is niet aan de kleding te zien!
  • Pak de fiets eens wat vaker, dit is nog eens gezond ook en bespaart u een hoop benzine of kosten voor het openbaar vervoer kosten (en het bespaart u een hoop ov stres aangezien er toch altijd vertragingen zijn.)
  • Geef de creditcard een bons, wat voor nuttige dingen koopt u daar tegenwoordig nog mee? Bijna alle online transacties kunnen via ideal of paypal, geen creditcard meer nodig dus!
  • Neem altijd je eigen lunch van thuis mee, deze boterhammen zijn zeker 50% goedkoper maar toch net zo lekker? Desnood koop je wat lekkers voor op de boterham bij een supermarkt.
  • Zeg uw krantenabonnement op, het nieuws van gisteren heeft u gisteren geheel gratis al online gelezen.
  • Wordt een marktplaats salesman/vrouw, verkoop alles wat niet nuttig is of niet wordt gebruikt op marktplaats voor 'zo goed als nieuw' en je staat verbaast van hoeveel het oplevert.
  • Stop met roken, lastig maar wel de moeite waard, vooral nu de sigaretten in 2011 weer duurder zijn geworden.
  • Shampoo, het blijft gewoon shampoo hoe duur het ook is. Koop eens een goedkopere daar bespaar je zo al 2 a 3 euro op en het wast net zo lekker!
  • Zoek op internet kortingsbonnen of andere kortingsacties voor bijvoorbeeld een etentje of een uitstapje. Een bekende website die kortingsbonnen aanbied is de website http://www.groupon.nl
  • Koop spaarlampen, waterbesparende douchekop en zet de verwarming een uurtje voordat je naar bed gaat uit. Hiermee kan je op lang termijn echt een hoop geld besparen.